پاستا چرخی با پنیر از مجموعه دستور غذایی بدون گوشت مارتا استوارت است. در تهیه ی این غذا از هر گونه پاستای فرمی که در دسترس دارید می توانید استفاده کنید. نکاتی در رابطه با تهیۀ پاستا چرخی با پنیر :. ۱- به جای خردل دیجون می توانید از خردل زرد استفاده کنید. یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید. به آن نمک اضافه کنید. پاستا را به آن بیفزایید و کمی آن را بپزید. به خوبی آن را آبکش نمایید و به یک کاسۀ بزرگ منتقل کنید. شیر را روی شعلۀ متوسط گرم کنید تا داغ شود. کره را داخل ماهیتا ...

آموزش آشپزی : پاستا چرخی با پنیر

 

آموزش آشپزی : پاستا چرخی با پنیر
پاستا چرخی با پنیر از مجموعه دستور غذایی بدون گوشت مارتا استوارت است.
در تهیه ی این غذا از هر گونه پاستای فرمی که در دسترس دارید می توانید استفاده کنید.

نکاتی در رابطه با تهیۀ پاستا چرخی با پنیر :
۱- به جای خردل دیجون می توانید از خردل زرد استفاده کنید.
یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید. به آن نمک اضافه کنید. پاستا را به آن بیفزایید و کمی آن را بپزید. به خوبی آن را آبکش نمایید و به یک کاسۀ بزرگ منتقل کنید.شیر را روی شعلۀ متوسط گرم کنید تا داغ شود. کره را داخل ماهیتابه ای روی شعلۀ متوسط بگذارید تا آب شود. وقتی کره شروع به کف کردن کرد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید 1 دقیقه بپزد. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید و هم بزنید. حدود 5 دقیقه بپزد تا مخلوط پف کند و کمی سفت شود.ماهیتابه را از روی شعله بردارید. یک قاشق چایخوری نمک، کمی فلفل سیاه، فلفل کاین، خردل، و پنیر را اضافه کنید، هم بزنید تا آب شوند.سس پنیر را روی پاستا بریزید و هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی پاستا پاستا پاستا چرخی پاستا چرخی با پنیر ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه