کیک پرتقال و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است. پخت این کیک در عین سادگی، پیچیدگی مخصوص به خود را دارد. از خوردن این کیک بعد از ناهار لذت خواهید برد. نکاتی در رابطه با تهیه ی این کیک:. ۱- برای داشتن کیکی با رویه ی تردتر می توانید از شکر دانه درشت به جای شکر معمولی در مرحله ۳ استفاده کنید. می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه نمایید. ۲- در این دستور به روغن اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. ۳- برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما ...

آموزش آشپزی : کیک پرتقال و آرد ذرت

 

آموزش آشپزی : کیک پرتقال و آرد ذرت
کیک پرتقال و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است.
پخت این کیک در عین سادگی، پیچیدگی مخصوص به خود را دارد. از خوردن این کیک بعد از ناهار لذت خواهید برد.
نکاتی در رابطه با تهیه ی این کیک:
۱- برای داشتن کیکی با رویه ی تردتر می توانید از شکر دانه درشت به جای شکر معمولی در مرحله ۳ استفاده کنید. می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه نمایید.
۲- در این دستور به روغن اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۳- برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید .
۴- در مواد اولیه این کیک به جز آب پرتقال ،یک عدد پرتقال ذکر شده است. پوست پرتقال را ریز رنده کنید، از آن در پخت کیک استفاده می شود. از تکه های پرتقال هم می توانید برای سرو کیک استفاده
کنید.
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد 20 سانتی متری را با قلموی مخصوص آشپزی با روغن چرب کنید . درته قالب کاغذ روغنی قراردهید و باز هم با قلمو آنرا چرب کنید.در ظرف بزرگی، روغن زیتون، تخم مرغ ها، یک پیمانه از شکر و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست بشود. آرد ، آرد ذرت، بیکینگ پودر ، نمک و رنده پوست پرتقال را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و یک سوم پیمانه شکر باقیمانده را بطور یکنواخت بر روی سطح کیک بپاشید ( این امر باعث می شود تا لایه رویه کیک ضخیم شود). مایه کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قراردهید تا بپزد و از کناره های قالب فاصله بگیرد. همچنین می توانید میزان پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان در وسط کیک امتحان کنید، اگر خلال دندان تمیز باشد کیک، پخت کافی داشته است.بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید در قالب 20 دقیقه خنک شود. می توانید با راندن چاقو، کناره های کیک را از قالب جدا کنید. ک��ک را به آرامی روی ظرفی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا نمایید. کیک را روی توری برگردانید و اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود. اگر مایلید می توانید کیک را با تکه های پرتقال سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی کیک پرتقال کیک پرتقال و آرد ذرت ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه