این غذا از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است. نکاتی در رابطه با تهیۀ سالاد تاکو لقمه ای :. ۱- گوجه فرنگی، آووکادو و انبه را به قطعات نیم سانتی متری تقسیم کنید. ۲- پنیر چدار را رنده کنید. با استفاده از یک چنگال، لوبیا ها، روغن زیتون، زیره، پودر چیلی، و نمک را در یک ظرف متوسط با هم بکوبید و هم بزنید. ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط لوبیا را روی هر نان ترتیلا قرار دهید (بینِ وسطِ نان و انتهای آن). روی هر کدام ۱ یا ۲ قاشق سوپخوری از گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید و روی آن را با یک برگ کاهو بپوشا ...

سالاد تاکو لقمه ای

 

سالاد تاکو لقمه ای
این غذا از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است.

نکاتی در رابطه با تهیۀ سالاد تاکو لقمه ای :
۱- گوجه فرنگی، آووکادو و انبه را به قطعات نیم سانتی متری تقسیم کنید.
۲- پنیر چدار را رنده کنید.

 

با استفاده از یک چنگال، لوبیا ها، روغن زیتون، زیره، پودر چیلی، و نمک را در یک ظرف متوسط با هم بکوبید و هم بزنید.۲ قاشق سوپخوری از مخلوط لوبیا را روی هر نان ترتیلا قرار دهید (بینِ وسطِ نان و انتهای آن). روی هر کدام ۱ یا ۲ قاشق سوپخوری از گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید و روی آن را با یک برگ کاهو بپوشانید.ترتیلا را جمع کنید و با آن یک استوانه تشکیل دهید. آن را داخل یک کاغذ مومی مخصوص آشپزی قرار دهید و دو طرفِ آن را ببندید. نان ها را از وسط نصف کنید. در صورت علاقه می توانید با آووکادو و انبه سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی تاکو تاکو لقمه ای سالاد تاکو ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه