طرز تهیه باگت تخم مرغی

طرز تهیه باگت تخم مرغی

طرز تهیه باگت تخم مرغی

این باگت خوش طعم را برای روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببرید.

مناسب : ۱۰ وعده
مدت زمان آمادگی : ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس )
مدت زمان خنک شدن : ۵ دقیقه
مواد لازم :

باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲ عدد
سوسیس به مقدار لازم
فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ۱ عدد ( ۳/۴ فنجان )
پیازچه نصف شده ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده ۱۰ عدد
خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک ۲/۳ لیوان
ریحان خرد شده ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان

۲ عدد باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )
طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :
۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، آشپزی تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )

۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه