طرز تهیه پنه ایتالیایی

طرز تهیه پنه ایتالیایی

طرز تهیه پنه ایتالیایی

پنه با سس ایتالیایی غذایی بسیار خوش طعم و خوش مزه

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۳۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای ۶ نفر :

پاستا ۳۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ فنجان
سس گوجه فرنگی ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا رشته ای ۲ فنجان

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
۱٫ فر را قبلا تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۷۵ درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.

۲٫ آشپزی روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.

۳٫ به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه