این شیرینی سنتی و قدیمی، قبلا هم در سایت قرار داده شده ولی این بار با تصاویر مرحله به مرحله به شما ارائه میشود که با دقت بیشتری بتوانید آن را تهیه کرده و لذت ببرید. مواد لازم:. زرده تخم مرغ / 5 عدد. پودر قند / 1 لیوان. وانیل / خیلی کم. گردوی بلغور شده / 250 تا 300 گرم ( خرد شده ). روش تهیه:. ابتدا زرده های تخم مرغ و پودر قند و مقدار خیلی کمی وانیل رو با همزن با هم مخلوط کنید. هم زدن زرده تخم مرغ و پودر قند در این شیرینی خیلی مهم است. اگر هم زدن زرده کم باشد شیرینی شما وقتی در فر قرارمیگیرد، ...

پفک گردویی ( پیچ انگشتی ) - مامی سایتاین شیرینی سنتی و قدیمی، قبلا هم در سایت قرار داده شده ولی این بار با تصاویر مرحله به مرحله به شما ارائه میشود که با دقت بیشتری بتوانید آن را تهیه کرده و لذت ببرید.

 


  • مواد لازم:

    زرده تخم مرغ / 5 عدد
  • پودر قند / 1 لیوان
  • وانیل / خیلی کم
  • گردوی بلغور شده / 250 تا 300 گرم ( خرد شده )

 پفک گردویی ( پیچ انگشتی ) - مامی سایت

روش تهیه:

ابتدا زرده های تخم مرغ و پودر قند و مقدار خیلی کمی وانیل رو با همزن با هم مخلوط کنید.

 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 3

هم زدن زرده تخم مرغ و پودر قند در این شیرینی خیلی مهم است. اگر هم زدن زرده کم باشد شیرینی شما وقتی در فر قرارمیگیرد، پخش میشود و حالت پفکی هم نخواهد داشت.

تا اندازه ای باید زرده و پودر قند هم زده شود که کاملاً کشدار و غلیظ شود.

 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 4
بعد گردو را اضافه کنید.
 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 5
و خیلی آرام با لیسک هم میزنیم.

 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 6
کف قالب رو حتما باید کاغذ روغنی پهن کنیم.

از مواد با قاشق مربا خوری و یا چایخوری برداشته و روی کاغذ پهن شدن در سینی میگذاریم.

 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 7
و بعد سینی رو در فری که از قبل با درجه 160 سانتیگراد گرم کردیم به مدت 15 دقیقه قرار میدیم.

 پفک گردویی (پیچ انگشتی) - تصویر 8


 

مطلب اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم راحله نبوی

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه